[ad_1]

این فناوری جدید تحقیق منتشر شده در مجله معتبر Nature در دسامبر سال 2020 را ارائه داد. جایی که این فناوری اجازه اخراج او را می دهد "زولوگرافی" با چاپ اجسام جامد با رزولوشن 25 میکرومتر و سرعت پخت 55 متر مکعب در ثانیه ، که به محصولات با وضوح بالا تبدیل می شود که ده برابر دقت چاپ سه بعدی معمولی دارند ، در حالی که ضریب سرعت را به طور قابل توجهی افزایش می دهد.

شیمیدان استفان هخت ، نویسنده مشترک این تحقیق و دانشمند مواد در دانشگاه آخن ، آلمان ، می گوید این روش جدید متکی به فوتوکاتالیست های قابل انتقال است که باعث می شود مایع رزینی (رزین ، ترشح آلی حاوی هیدروکربن از گیاهان) در محل تلاقی آنها سخت شود. دو پرتوی نور با طول موج های مختلف. .

Hecht درباره سایت توضیح می دهد "Sky News Arabia" این فناوری جدید با جزئیات کار می کند و می گوید: "به طور خاص ، این بدان معنی است که یک ورق نور ماوراlet بنفش یک لایه نازک از ذرات خاص درون رزین را از حالت استراحت اولیه به حالت خاموش و با عمر نهایی تحریک می کند ، پس از آن پروژکتور از طول موج دوم با تمرکز تصاویر مقطع ، نور تولید می کند. از مدل سه بعدی (برای چاپ)) در سطح صفحه نور تولید شود".

او اضافه کرد: "فقط ذرات خاموش نور پروژکتور را جذب می کنند و باعث سخت شدن لایه رزین می شوند ، ویدئویی از تصاویر در حین حرکت همزمان رزین از طریق تنظیم نوری ثابت نشان داده می شود ، پس از آن جسم مورد نظر تولید می شود ، یعنی. روند چاپ کامل است.".

هچ خاطرنشان کرد که دلیل نامگذاری این فناوری جدید است "خوشنویسی" این از این واقعیت ناشی می شود که تقاطع پرتوهای نور (x) باعث تولید کل جسم (holos) از طریق فرآیند چاپ جدید (نمودار) می شود ، از این رو اصطلاح xolography "زولوگرافی"تأیید اینکه این فناوری جدید در چاپ برنامه های مختلف در نمونه سازی سریع و تولید مواد افزودنی ضرر دارد.

برنامه های جدید

بعد از اختراع تکنولوژی "زولوگرافی"محققان اکنون می توانند اجسام متحرک و آزاد را بدون هیچ گونه ساختار پشتیبانی ، مانند ماشین های ساده با چرخان چرخان تولید کنند ، و همچنین یک نیم تنه با عرض 3 سانتی متر بسیار دقیق را برای هر شخص با ویژگی های آناتومیک داخلی دقیق تعریف شده ، مانند یک بینی توخالی ، چاپ کرده اند. و مری آنها همچنین می توانند مواد جامد با وضوح بالا مانند شیشه را چاپ کنند.

در آینده ، آنها قادر خواهند بود سنسورها و لوازم الکترونیکی پیچیده تری نیز تولید کنند.

قابل توجه است که فناوری چاپ سه بعدی اولین بار در سال 1983 ظاهر شد ، پس از آنکه چاک هول آمریکایی در هنگام استفاده از نور ماوراio بنفش برای تقویت سطح میز ، این ایده را کشف کرد و سپس چاپ سه بعدی یا لیتوگرافی را به عنوان یک روش و دستگاه تعریف کرد. برای ساختن اجسام جامد "چاپ" لایه های نازک و مداوم درمان کننده UV بر روی یکدیگر.

>

اما با اعلام نوآوری در فناوری در اوایل دهه 1980 ، این مسئله از واقعیت ناشی از توانایی خیره كردن علم محقق شد ، كه تاكنون متوقف نشده است ، بنابراین دانشمندان اخیراً به پیشرفت فوق العاده جدیدی در فن آوری چاپ سه گانه رسیده اند كه سریعتر و دقیق تر به نام فناوری Xolography ساخته شده است.

فرآیند چاپ سه بعدی سنتی بر پایه ریختن ماده اولیه به صورت پودر یا مواد محلول یا مایع روی فرم مسطح است. هنگامی که لایه اول منسجم شد ، “چاپ چاپ” برگردانده می شود تا یک لایه نازک جدید روی لایه اول قرار گیرد و وقتی لایه دوم ترکیب شود ، سر چاپ را قرار می دهد. لایه سوم بالای لایه دوم است. سرانجام ، لایه ها شروع به جمع شدن می کنند تا جسم سه بعدی را تشکیل دهند.

اما یکی از معایب چاپ سه بعدی سنتی این است که تولید استریوسکوپ گاهی 48 ساعت طول می کشد ، علاوه بر عدم توانایی در تولید اشیا با دقت بالا یا حاوی قطعات متحرک مانند بازوی ماشین ، و این نوید می دهد فن آوری جدید زولوگرافیک

پیشرفت نوآورانه

محققان فناوری چاپ سه بعدی را ایجاد کرده اند که می تواند اشیا on را در مقیاس میکرومتر تا سانتی متر با ویژگی های مقیاس میکرومتر بر اساس واکنش های شیمیایی حاصل از تلاقی دو پرتو نور تولید کند.

این فناوری جدید تحقیقاتی را منتشر کرد که در ژورنال معتبر Nature در دسامبر سال 2020 منتشر شد. این فناوری که من آن را “زولوگرافی” می نامم ، امکان چاپ اجسام جامد با رزولوشن 25 میکرومتر و سرعت پخت تا 55 میلی متر مکعب در ثانیه را فراهم می کند ، که به محصولات با وضوح بالا تبدیل می شوند که ده برابر بیشتر از معمولی هستند چاپ سه بعدی ، همراه با افزایش ضریب سرعت نیز عالی است.

شیمیدان Stefan Hecht ، یکی از نویسندگان این مطالعه و دانشمند مواد در دانشگاه آخن ، آلمان ، می گوید که این روش جدید متکی بر فوتوکاتالیست های قابل انتقال است که باعث جامد شدن مایع رزین (رزین ، ترشح آلی حاوی هیدروکربن از گیاهان) در محل عبور آنها می شود. دو پرتوی نور با طول موج های مختلف. .

هچ در مورد نحوه کارکرد این فناوری جدید با جزئیات به Sky News Arabia توضیح داد و گفت: “به طور خاص ، این بدان معنی است که یک ورق نور ماوراlet بنفش یک لایه نازک از ذرات خاص داخل رزین را از حالت استراحت اولیه به حالت نهفته تحریک می کند. پایان زندگی ، و پس از آن دستگاهی متولد می شود. ” یک نور طول موج دوم نمایش دهید و تصاویر مقطعی مدل سه بعدی (برای چاپ) را که باید در صفحه صفحه نور تولید شود ، متمرکز کنید. “

وی می افزاید: “فقط ذرات نهفته نور پروژکتور را جذب می کنند و باعث سفت شدن لایه رزین می شوند ، ویدئویی از تصاویر هنگام حرکت همزمان رزین از طریق تنظیم نوری ثابت نشان داده می شود ، پس از آن جسم مورد نظر تولید می شود ، یعنی. روند چاپ کامل است.

هشت خاطرنشان می کند که دلیل نامگذاری تکنیک جدید به عنوان “xolography” از این واقعیت ناشی می شود که عبور اشعه های نور (x) باعث تولید کل جسم (holos) از طریق فرآیند چاپ جدید (نمودار) می شود ، بنابراین اصطلاح xolography “zolography” است. این فناوری جدید شروع به چاپ برنامه های مختلف در نمونه سازی سریع و تولید مواد افزودنی کرد.

برنامه های جدید

پس از اختراع تکنیک “زولوگرافی” ، اکنون محققان می توانند اجسام متحرک آزاد و بدون هیچ گونه ساختار پشتیبانی ، مانند ماشین های ساده با چرخ که می توانند بچرخند ، تولید کنند و همچنین یک نیم تنه بسیار دقیق با عرض 3 سانتی متر برای هر نفر با تعریف دقیق چاپ کنند. ویژگی های تشریحی داخلی ، مانند مجرای بینی. حفره و مری. آنها همچنین می توانند مواد جامد با وضوح بالا مانند شیشه را چاپ کنند.

در آینده ، آنها قادر خواهند بود سنسورها و لوازم الکترونیکی پیچیده تری نیز تولید کنند.

قابل توجه است که فناوری چاپ سه بعدی اولین بار در سال 1983 ظاهر شد ، پس از آنکه چاک هول آمریکایی این ایده را هنگام استفاده از نور ماوراio بنفش برای سخت شدن پوشش روی سطح میز کشف کرد و سپس چاپ سه بعدی یا لیتوگرافی را به عنوان یک روش تعریف کرد. و دستگاهی برای ساخت اشیا solid جامد با “چاپ” لایه ها. یک نوار نازک از مواد قابل درمان با اشعه ماورا بنفش بر روی یکدیگر.



[ad_2]