[ad_1]
Do Anai Tolunai ، یک متخصص محیط زیست و دانشمند تغییر اقلیم در دانشگاه استانبول گفت: "معمولاً وقتی درجه حرارت زیر 10 درجه باشد ، برگها از درختان می ریزند. و وقتی به 10 درجه می رسد ، درختان شروع به شکوفایی می کنند".
در بیانیه ای به روزنامه "حریت" ترکی ، محقق معتقد است "دیدن شکوفه درختان در دسامبر طبیعی نیست"با تأکید بر اینکه این کشور تغییرات آب و هوایی واضحی را تجربه می کند.
او ادامه داد: "برای تماشای گرم شدن کره زمین لازم نیست قطب ها یا کوه های یخ ذوب را نگاه کنیم. ما شاهد این اتفاق در خیابانهایمان هستیم".
به گفته تولونای ، عدم جنگل کاری یکی از دلایل رونق آب و هوا در ترکیه است که هر ساله ساختمان های بیشتری احداث می شود.
وی ذکر کرد: "در پایان این قرن ، میانگین دما در استانبول 4 درجه سانتیگراد افزایش می یابد. ما باید اقدامات پیشگیرانه را انجام دهیم و برنامه ای برای مقابله فوری با چنین مشکلاتی تنظیم کنیم".
تولونای ترکیه را پیش بینی می کند "در آینده نزدیک سیستم آب و هوایی نیمه گرمسیری را تجربه خواهید کرد. یا از روزهای طولانی خشکی رنج خواهیم برد یا از روزهای طولانی باران".
همانطور که مورات توریک ، محقق مرکز دانشگاه برای تغییر اقلیم در بوگازیچی ، گفت: "این درختان که در ماه دسامبر افتتاح شدند ، نشانه این است که ما دارای آب و هوای گرمسیری هستیم" در ترکیه غیرمعمول است.
ترکی این را اضافه کرد "استانبول از آشفتگی های زیست محیطی عبور کرده است. دیگر شاهد پاییز یا بهار نخواهیم بود"اخطار مقامات ترک از "مشکلات کشاورزی" در آینده به دلیل گرم شدن کره زمین.
>
به گفته کارشناسان و دانشمندان ترک ، این پدیده مشاهده شده به دلیل تغییرات آب و هوایی است ، زیرا در ماه گذشته این کشور یکی از بالاترین دمای ثبت شده را در ماه سپتامبر در تاریخ معاصر ترکیه ثبت کرده است.
طی هفته گذشته ، ساکنان استانبول شاهد گلدهی زودرس درختان در برخی از مناطق شهر مانند سیسلی ، بایرامپاشا و بشیکتاش بوده اند.
دوگانای تولونای ، بوم شناس و دانشمند تغییر اقلیم از دانشگاه استانبول گفت: “معمولاً وقتی دما به زیر 10 درجه می رسد ، برگها از درختان می ریزند. وقتی به 10 درجه می رسند ، درختان شروع به شکوفایی می کنند.”
در بیانیه ای برای روزنامه ترکی حریت ، این محقق گفت که “دیدن شکوفه دادن درختان در ماه دسامبر امری طبیعی نیست” ، و تأکید کرد که این کشور دستخوش تغییرات اقلیمی است.
وی گفت: “برای تماشای گرم شدن کره زمین لازم نیست به قطب ها یا کوه های یخی در حال ذوب نگاه کنیم. ما شاهد این اتفاق در خیابان هایمان هستیم.”
به گفته تولونای ، عدم جنگل کاری یکی از دلایل رونق آب و هوا در ترکیه است که هر ساله ساختمان های بیشتری احداث می شود.
وی گفت: “در پایان این قرن ، میانگین دمای استانبول 4 درجه سانتیگراد افزایش می یابد. ما باید اقدامات احتیاطی را انجام دهیم و برای مقابله فوری با چنین برنامه ای برنامه ریزی کنیم.”
تولونای پیش بینی می کند که ترکیه “در آینده نزدیک با سیستم آب و هوایی نیمه گرمسیری روبرو خواهد شد. ما یا روزهای طولانی از خشکسالی و یا روزهای طولانی باران را متحمل خواهیم شد.”
مورات ترکیچ ، محقق مرکز تغییرات آب و هوایی دانشگاه بوگازیچی ، گفت: “باز شدن درختان در ماه دسامبر نشانه این است که ما شاهد آب و هوای استوایی هستیم که در ترکیه غیر معمول است.”
ترکیه افزود: “استانبول شوک های زیست محیطی را تجربه کرده است. ما دیگر شاهد پاییز یا بهار نخواهیم بود” ، و به مقامات ترکیه درباره “مشکلات کشاورزی” در آینده به دلیل گرم شدن کره زمین هشدار داد.
[ad_2]