[ad_1]

ودیح الجاری در صفحه رسمی خود در فیس بوک گفت: "خدا را شکر برای تلاشهای شما ، من با احترام به هر کسی که مجاز به تمسخر شخص من است پاسخ دادم. من به کسی تعصب نکرده ام و به شما احترام خود را نسبت به همه اطمینان می دهم ، اما این تصمیم هیچ تاثیری قانونی بر ریاست من در فدراسیون ندارد."

جسارت این را فاش کرد "اتحادیه فوتبال تونس در 23 نوامبر 2020 و 8 دسامبر 2020 دو نامه نگاری از فدراسیون بین المللی و کنفدراسیون بازی دریافت کرد و تأیید کرد که هیچ تأثیری یا تأثیر بالقوه ای در تصمیمات کمیته المپیک یا کمیته ارزش های آن در تیم های مختلف فوتبال ملی و بین المللی ندارد. ساختارها و هر تصمیمی که توسط کمیسیون صادر شود مورد توجه قرار نخواهد گرفت."

الجاری در جلسه کمیته المپیک تونس غایب بود ، جایی که او باید اظهارات خود را در مورد اظهارات توهین آمیز کمیته ارزش های اخلاق ورزشی و منشور المپیک در مورد موقعیت اتحادیه فوتبال در پرونده منجمد شدن عضویت هلال ال. -شبا

شایان ذکر است که در تاریخ 17 اکتبر سال 2020 ، اتحادیه فوتبال تصمیم گرفت باشگاه جوان هلال را مجازات کند ، عضویت وی در فدراسیون را مسدود کند و او را به دلیل عدم پرداخت گناهان خود به درجه چهار برساند.

با این حال ، این پرونده به سرعت به بحثی داغ و اظهارات آتشین بین وادیح الجرا رئیس فدراسیون و توفیق المكاشر رئیس باشگاه چبا هلال مبدل شد ، قبل از آنكه شاكی شکایتی از جسارت خود را به راهروهای کمیته ارزشهای کمیته المپیک ارائه دهد. تونس که رئیس اتحادیه فوتبال را محکوم کرد و تصمیم گرفت فعالیت چهار ساله اتحادیه فوتبال را به تعویق بیندازد. شکایت دیگر از وی به کمیته بین المللی المپیک و فیفا است.

و تصمیم منفجر شد "المپیک" احساسات ، واکنش ها و قرائت های مختلف قانونی در محافل فوتبال ، در حالی که ناظران تأیید می کنند که این تأثیر مستقیم بر کل صحنه ورزش در تونس دارد ، به خصوص از آنجا که تصمیم گیری در مورد مجازات سابقه ای در تاریخ ورزش تونس دارد.

وضوح "اصالت مشکوک"

این را انیس بن میم ، یک کارشناس حقوقی متخصص در قانونگذاری فوتبال گفت "تصمیم کمیته المپیک تونس در مورد حق پررنگ بودن در هیچ فصل حقوقی با توجه به متن توصیه یا با توجه به مجازات های ناشی از فقدان متن انضباطی یا مجازات در قوانین کمیته که مبنای قانونی برای آن باشد ، نیست. گرفتن چنین مجازاتی."

بن میم در بیانیه ای به Sky News Arabia ادامه داد: "در چنین شرایطی به نظر می رسد مجازات مذکور به دلیل صدور آن توسط طرفی که توانایی (دستگاه اجرایی) و صلاحیت صلاحیت انضباطی را ندارد ، مشروعیت ندارد ، زیرا فوتبال تحت نظارت اتحادیه بین المللی فوتبال به عنوان یک صلاحیت انحصاری باقی می ماند و هیچ ساختار دیگری در این زمینه درگیر نیست. در سطح بین المللی است."

بن میم معتقد است که تصمیم در مورد مجازات برای اتحادیه فوتبال و اعضای آن ، تیم های ملی تونس یا باشگاه ها بی تأثیر خواهد بود و مشارکت قاره ای و بین المللی آنها را به خطر نمی اندازد ، به ویژه پس از دریافت نامه ای از سوی فیفا و CAF توسط فدراسیون ، تأیید ناکارآمدی مجازات احتمالی ، به طور مداوم و بین المللی.

علی عباس ، یک وکیل متخصص در اختلافات و قوانین ورزشی ، تصمیم کمیته المپیک را چنین توصیف کرد "خوب و مورد احترام برای حریم خصوصی و اقتدار".

گفت عباس "این مجازات برای شخص رئیس دانشگاه به دلیل اقدامات مغایر با ارزشهای المپیک و در محدودیت ممنوعیت هرگونه فعالیت به شخص رئیس دانشگاه تحمیل شد و مغایر اتحادیه فوتبال به عنوان یک ساختار ورزشی نبود و بنابراین این تصمیم در صلاحیت های کمیته المپیک است و یکی از مجازات های آن است. اختیارات طبقه بندی شده وی ، بلکه این تصمیمی است که شامل مجازات علیه رئیس یک ساختار ورزشی می شود و بدون مجازات برای ساختار یا تیم ها و باشگاه های تونس مجرم شناخته شده است".

لازم به ذکر است که موضوع اختلاف نظر بین باشگاه هلال الشبا و رئیس فدراسیون به مشکلی در افکار عمومی در این کشور تبدیل شده است ، خصوصاً پس از آنکه ساکنان شهر ساحلی الشعبه اعتراضات مداوم خود را نسبت به این تصمیم برگزار کردند ، که آنها آن را غیرمنصفانه دانستند. به باشگاه او

>

در بیانیه رسمی ، کمیته المپیک اعلام کرد که “تصمیم گرفته است پس از بحث و گفتگو ، فعالیتهای ورزشی بازیهای المپیک علیه وادیح الجرا ، رئیس فدراسیون فوتبال تونس را به حالت تعلیق درآورد و برای مدتی از کلیه اعتباربخشی مربوط به این فعالیت محروم شود. به مدت 4 سال ، در حالی که به کلیه شکایات دریافت شده علیه وی در خارج از صلاحیت وی در قبل از فدراسیون جهانی فوتبال اشاره داشت. پا و کمیته بین المللی المپیک. “

این مرد جسور از طرف خود ترجیح داد تشدید شود زیرا رئیس اتحادیه فوتبال تونس تصمیم برای منجمد کردن فعالیت های خود را به تأخیر انداخت و معتقد بود که این مجازات هیچ تاثیری قانونی بر ریاست وی در اتحادیه فوتبال یا فعالیت های مربوط به فوتبال تونس ندارد. برای باشگاه ها یا تیم های دارای فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) یا اتحادیه آفریقا (CAF) است.

وادیح الجاری در صفحه رسمی خود در فیس بوک گفت: “خدا را به خاطر زحمات شما متشکرم. من به همه کسانی که قدرت مسخره کردن من را داشتند با احترام پاسخ دادم. تأثیر حقوقی بر ریاست من در فدراسیون. “

الجاری فاش کرد که “اتحادیه فوتبال تونس دو مکاتبه از فدراسیون بین المللی و کنفدراسیون بازی های آفریقایی در 23 نوامبر 2020 و 8 دسامبر 2020 دریافت کرد ، که تأیید می کند هیچ تاثیری یا تأثیر بالقوه در تصمیمات کمیته المپیک یا کمیته ارزش ها در ساختارهای مختلف فوتبال ملی و بین المللی. هر تصمیمی که از طرف کمیسیون صادر شود ، در نظر گرفته نخواهد شد. “

الجاری در جلسه کمیته المپیک تونس غایب بود ، جایی که او می خواست اظهارات خود را در مورد اظهارات توهین آمیز کمیته ارزش های اخلاق ورزشی و منشور المپیک در مورد موقعیت اتحادیه فوتبال در پرونده انجماد ارائه دهد. عضویت هلال الشعبه.

شایان ذکر است که در 17 اکتبر سال 2020 ، اتحادیه فوتبال تصمیم گرفت باشگاه جوان هلال را مجازات کند ، عضویت وی در فدراسیون را مسدود کند و او را به دلیل عدم پرداخت گناهان خود به درجه چهار برساند.

با این حال ، این پرونده به سرعت به بحثی داغ و اظهارات داغ بین رئیس فدراسیون وادیح الجرا و رئیس باشگاه چبا هلال تاوفیک المكاشر تبدیل شد ، قبل از آنكه این شاكی از شجاعی كه در راهروهای كمیته المپیك تونس قرار داشت شکایت كند. که رئیس اتحادیه فوتبال را محکوم کرد و تصمیم گرفت که رئیس اتحادیه فوتبال تصمیم بگیرد و چهار سال تصمیم بگیرد که به اتحادیه فوتبال بفرستد و برای چهار سال تصمیم بفرستد شکایات باقی مانده از او به کمیته بین المللی المپیک و فیفا است.

این تصمیم المپیک باعث ایجاد حواشی ، واکنش ها و قرائت های مختلف قانونی در محافل فوتبال شد ، در حالی که ناظران ادعا می کنند که این تأثیر مستقیم بر کل صحنه ورزش تونس دارد ، به ویژه اینکه تصمیم در مورد مجازات در تاریخ ورزش تونس سابقه دارد.

تصمیم “مشکوک”

آنیس بن میم ، کارشناس حقوقی متخصص حقوق فوتبال ، گفت: “تصمیم کمیته المپیک تونس در مورد حق جسارت بر اساس تقسیم بندی قانونی در مورد متن توصیه ها یا مجازات های ناشی از عدم متن انضباطی یا مجازات در قوانین کمیته ، که مبنای قانونی برای مجازات چنین مجازاتی است. . ”

بن میم در اظهاراتی به اسکای نیوز عربستان گفت: “در چنین شرایطی به نظر می رسد مجازات مذکور به دلیل صدور آن توسط طرفی که توانایی (دستگاه اجرایی) و صلاحیت انضباطی ندارد ، مشروعیت ندارد ، با توجه به اینکه فوتبال همچنان در صلاحیت انحصاری تحت نظارت بر فدراسیون بین المللی انجمن های فوتبال و در آن شرکت نمی کند. هر ساختار دیگری در سطح بین المللی. ”

بن میم معتقد است که تصمیم در مورد مجازات برای اتحادیه فوتبال و اعضای آن ، تیم های ملی تونس یا باشگاه ها بی اثر خواهد ماند و مشارکت قاره ای و بین المللی آنها را به خطر نمی اندازد ، به ویژه پس از دریافت نامه ای از سوی فیفا و CAF توسط فدراسیون ، تأیید ناکارآمدی مجازات احتمالی ، به طور مداوم و بین المللی.

از طرف دیگر ، علی عباس ، وکیلی متخصص در اختلافات ورزشی و قوانین ، تصمیم کمیته المپیک را “خوب و با احترام به صداقت و اختیارات خود” توصیف کرد.

عباس گفت: “این مجازات علیه رئیس دانشگاه برای شخص وی صادر شده است ، به دلیل اقدامات مغایر با ارزش های المپیک و ممنوعیت انجام همه فعالیت ها و مغایر اتحادیه فوتبال به عنوان یک ساختار ورزشی نبوده است. بنابراین ، این تصمیم در اختیار کمیته المپیک است و یکی از صریح ترین اختیارات وی است ، بلکه تصمیمی است که شامل مجازات خلاف قانون می شود. ” رئیس یک ساختار ورزشی بدون مجازات ساختار یا تیم ها و باشگاه های تونس مجرم شناخته شد. “

لازم به ذکر است که موضوع اختلاف نظر بین باشگاه هلال الشبا و رئیس فدراسیون به مشکلی در افکار عمومی در این کشور تبدیل شده است ، خصوصاً پس از آنکه ساکنان شهر ساحلی الشعبه اعتراضات مداوم خود را نسبت به آنچه آنها غیرمنصفانه می دانند ، برگزار کردند. به باشگاه او



[ad_2]