[ad_1]
این سفر به سودان دومین سفر پاور از زمانی است که وی اولین سفر خود را به این کشور در سال 2004 انجام داد ، هنگامی که او مطالعه ای را در این زمینه انجام داد "نسل کشی در دارفور"، طبق توییت او در روز شنبه.
سودان از زمان برکناری عمر البشیر ، رئیس جمهور این کشور در آوریل 2019 ، در مرحله گذار سختی قرار دارد.
حضور پاور در سودان جدیدترین مورد از سوی یک مقام ارشد آمریکایی در این کشور است که تلاش می کند دهه ها انزوا را در دوران بشیر پایان دهد.
شایان ذکر است که واشنگتن در ماه دسامبر سودان را از فهرست کشورهای حامی تروریسم خارج کرد و متعاقباً قول داد به این کشور در پرداخت بدهی های معوقه خود به بانک جهانی کمک کند.
“>
دیروز ، یکشنبه ، سامانتا پاور در سفر خود به این کشور ، مرحله گذار در سودان را ستود ، جایی که وی با مقامات در مورد نیازهای فوری اقتصادی و بشردوستانه صحبت کرد.
مدیر آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده در یک نشست خبری در خارطوم ، پایتخت سودان ، گفت: “تمرکز من بر این سفر … مستقیماً بر نیازهای توسعه اقتصادی سودان و نیازهای بشردوستانه فعلی است.”
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، پاور گفت که هدف ایالات متحده کمک به سودان برای “احیای اقتصاد خود” و “جذب سرمایه گذاری خارجی” است.
نماینده آمریکا بعداً با وزیر خارجه سودان ملاقات کرد و وی پیش از خروج فردا سه شنبه با دیگر مقامات ارشد دیدار خواهد کرد.
روز شنبه ، پاور از دارفور در غرب سودان دیدن کرد و در آنجا با افرادی که در جریان درگیری در آنجا آواره شده بودند صحبت کرد.
بر اساس توییت خود در روز شنبه ، این سفر به سودان ، دومین سفر پاور از زمانی است که وی اولین سفر خود را به این کشور در سال 2004 ، هنگامی که تحقیقات در مورد نسل کشی در دارفور را انجام می داد ، انجام می دهد.
سودان از زمان برکناری عمر البشیر ، رئیس جمهور این کشور در آوریل 2019 ، در مرحله گذار سختی قرار دارد.
حضور پاور در سودان آخرین مورد از سوی یک مقام ارشد آمریکایی در این کشور است که تلاش می کند ده ها سال انزوا را در دوران بشیر پایان دهد.
شایان ذکر است که واشنگتن در ماه دسامبر سودان را از فهرست کشورهای حامی تروریسم خارج کرد و متعاقباً قول داد به این کشور کمک کند تا معوقات خود را به بانک جهانی پرداخت کند.
[ad_2]