[ad_1]
خوری ادامه می دهد: تعداد لبنانی ها در اینجا سالها قبل زیاد بود ، اما با ظهور سازمان تروریستی داعش و بحران اقتصادی که از سال 2013 بر منطقه و به طور کلی بر عراق رخ داده است ، کاهش یافته است.
این سرمایه گذار لبنانی می افزاید: “اما با وجود شرایط بی سابقه اقتصادی و سیاسی در لبنان ، لبنانی ها به کار خود بازگشتند و در کردستان و عراق زندگی می کنند و به ویژه در بیمارستان های خصوصی ، مراکز زیبایی ، بانک ها ، بانک ها ، شرکت های فن آوری و خدمات ، و در بخش رستوران و هتل ها. اکثر آنها سرمایه گذاران ، کارکنان اداری ، مهندسان ، وکلا و حسابداران هستند ، با تعداد کمی کارگر و صنعتگر.".
چاربل افزود: من از سال 2013 تا 2016 در كردستان عراق زندگی می كردم و در اینجا یك رستوران لبنانی افتتاح كردم ، سپس به لبنان بازگشتم ، و سپس تصمیم گرفتم كه در سال 2019 دوباره به اینجا برگردم ، جایی كه اکنون دو رستوران دارم. کشور من لبنان است".
حضور جامعه لبنانی ها در عراق بیشتر در شهرهای منطقه کردستان به ویژه در اربیل پایتخت متمرکز است.
در حالی که جامعه سوریه به دلیل همجواری جغرافیایی و هم پوشانی قبیله ای بین عراق و سوریه در حال گسترش به مناطق مختلف عراق است ، سوری ها به ویژه در ساخت و ساز ، رستوران ها ، مراکز خرید و مواد غذایی کار می کنند ، علاوه بر این حدود 250،000 سوری در اردوگاه های پناهندگان زندگی می کنند. پناهگاه هایی که بیشتر آنها در منطقه کردستان عراق واقع شده اند ، به ویژه در استان دهوک ، که با مرز سوریه هم مرز است.
وی در مصاحبه با "Sky News Arabia" :"نگرش دلپذیر نسبت به مردم در اینجا قابل توصیف نیست و امنیت بسیار پایدار است. من حدود دو سال و نیم اینجا کار می کنم و بین چندین رستوران و کافه جابجا می شوم ، اما به دلیل ساعات طولانی کار که به حدود 13 ساعت می رسد و حقوق پایین این همه تلاش ، فروش چای را در میدان ها و مکان های عمومی.".
و او ادامه می دهد:"ده ها مصری وجود دارد که من در اربیل می شناسم ، اما البته بسیاری دیگر نیز در مناطقی غیر از من کار می کنند ، زیرا پزشکان ، مهندسان و حسابداران مصری در عراق و کردستان زندگی می کنند.".
محمد افزود: “من در یک اتاق حمام در یک هتل محبوب در نزدیکی منطقه سوک الکلاع ، با 3 جوان سوری زندگی می کنم تا بار استخدام یکدیگر را کاهش دهیم ، زیرا یکی از ما ماهانه 75000 دینار عراق می پردازد ، که معادل آن است. به 50 دلار “
وی در مصاحبه ای گفت که احمد العسوی ، شهروند 37 ساله مصری ، به عنوان پیمانکار در شهر نجف کار می کند و از سال 2017 در عراق زندگی می کند. "Sky News Arabia" :"ما به طور کلی در اینجا راحت هستیم ، اما تبعید دشوار است ، با وجود این واقعیت که عراق یک کشور عربی و برادر مصر است و البته انگیزه برای بهبود شرایط مالی ما دلیل ترک کشور و کار در عراق است. همانطور که بسیاری از کارگران و صنعتگران مصری در زمینه نجاری ، آهنگری ، روکش کاری و سایر مشاغل و تخصص های مربوط به کار ما در زمینه ساخت و بازسازی با ما کار می کنند.
العسوی می افزاید:"اما بیشترین درصد مصری ها در پایتخت ، بغداد و استان زندگی و کار می کنند و البته به شهرها و استانهای دیگر نیز سرایت کرده اند و بسیاری از آنها در صنعت ساختمان سازی ما و همچنین در مزارع ، مزارع و تعطیلات مشغول به کار هستند. خانه ها..".
“>
بسیاری از جوامع عربی در عراق به ویژه از سوریه ، مصر ، اردن ، لبنان ، سودان و بسیاری دیگر از کشورهای عربی وجود دارند.
مشاغل و زمینه های کاری که اعضای این جوامع عربی در عراق مشغول به کار هستند در بخش های گردشگری ، رستوران و هتل تا املاک ، ساختمان و ساختمان سازی متفاوت است ، که منجر به سمت های اداری و اجرایی در بخش های اصلی عراق و عرب می شود. موسسات فعال در عراق ، با فعالیت های مختلف خود.
شاربل هوری ، شهروند لبنانی که صاحب رستوران های زنجیره ای لبنانی در شهر سلیمانیه عراق است ، در مصاحبه با Sky News Arabia تجربه زندگی خود در عراق را تشریح کرد: “ما مدتها اینجا در کردستان عراق زندگی می کردیم و به نظر ما این کشور دوم است ، حتی من خانواده ام را به زندگی در اینجا منتقل کردم. “
وی افزود: ما در اینجا احساس راحتی و امنیت می کنیم زیرا دوستان و آشنایان زیادی از مردم کشور و از ملیت های مختلف که در اینجا زندگی می کنند داریم که به دلیل ماهیت کار با آنها ارتباط برقرار می کنیم و آشنا می شویم.
خوری ادامه می دهد: “تعداد لبنانی ها سالها قبل در اینجا زیاد بود ، اما با ظهور سازمان تروریستی داعش و بحران اقتصادی که از سال 2013 تاکنون بر منطقه و به طور کلی گریبان گیر این کشور شده است ، کاهش یافته است.”
این سرمایه گذار لبنانی افزود: “اما با شرایط اقتصادی و سیاسی بی سابقه در لبنان ، لبنانی ها به کار بازگشته و در کردستان و عراق زندگی می کنند و به ویژه در بیمارستان های خصوصی ، مراکز زیبایی ، بانک ها ، بانک ها ، شرکت های فناوری و خدمات و در رستوران کار می کنند. بخش و هتل ها. بیشتر آنها سرمایه گذاران ، کارمندان اداری ، مهندسان ، وکلا و حسابداران ، با چند کارگر و صنعتگر هستند. “
شاربل افزود: “من از سال 2013 تا 2016 در کردستان عراق زندگی می کردم ، یک رستوران لبنانی در اینجا افتتاح کردم و سپس به لبنان بازگشتم. سپس تصمیم گرفتم از سال 2019 دوباره به اینجا برگردم ، جایی که اکنون دو رستوران دارم. احساس می کنم اینجا هستم ، اگر من بین خانواده و مردمم باشم و باور کنید ، در اینجا احساس ثبات می کنم تا کشورم لبنان است.
حضور جامعه لبنانی ها در عراق بیشتر در شهرهای اقلیم کردستان به ویژه در اربیل پایتخت متمرکز است.
در حالی که جامعه سوریه به دلیل نزدیکی جغرافیایی و هم پوشانی قبیله ای بین عراق و سوریه در حال گسترش به مناطق مختلف عراق است ، سوری ها به ویژه در ساخت و ساز ، رستوران ها ، مراکز خرید و مواد غذایی کار می کنند ، علاوه بر این حدود 250،000 سوری در اردوگاه های پناهندگان زندگی می کنند پناهگاه هایی که بیشتر آنها در منطقه کردستان عراق واقع شده اند ، به ویژه در استان دهوک ، که با مرز سوریه هم مرز است.
در مورد شهروند مصری عبدالله محمد که حدود سی سال سن دارد و به عنوان فروشنده چای و نوشیدنی گرم در شهر اربیل کار می کند ، وی در مصاحبه با Sky News Arabia گفت: “رفتار خوب با مردم در اینجا توصیف نمی شود ، و ایمنی تا حد زیادی پایدار است. من حدود دو سال و نیم پیش در اینجا کار کردم ، بین چندین رستوران و کافه نقل مکان کردم ، اما به دلیل طولانی بودن ساعت کاری که به 13 ساعت می رسید و حقوق کم برای همه ، با این تلاش فروش چای را در میادین و مردم شروع کردم مکانها “
وی ادامه داد: ده ها مصری اینجا در اربیل هستند که من آنها را می شناسم ، اما البته بسیاری دیگر نیز هستند که در مناطق دیگری غیر از زمینه کاری من کار می کنند ، زیرا پزشکان ، مهندسان و حسابداران مصری در عراق و کردستان زندگی می کنند.
محمد افزود: “من در یک اتاق حمام در یک هتل محبوب نزدیک منطقه سوک الکلاع با 3 جوان سوری زندگی می کنم تا بار استخدام یکدیگر را کاهش دهیم ، زیرا یکی از ما ماهانه 75000 دینار عراقی می پردازد که معادل با 50 دلار “
او به اسکای نیوز عربستان گفت که احمد الاساوی ، 37 ساله ، شهروند مصری ، از سال 2017 به عنوان پیمانکار در نجف کار می کند و در عراق اقامت دارد. یک کشور عربی و برادر مصر است و البته انگیزه برای بهبود شرایط مالی ما دلیل ترک کشور ما و کار در عراق است ، و بسیاری از کارگران و صنعتگران مصری در زمینه های نجاری ، آهنگری ، کاشی کاری و سایر مشاغل و تخصص های مربوط به کار ما در زمینه پیمانکاری و ساخت و ساز.
الاوسوی افزود: “اما بیشترین درصد مصری ها در پایتخت ، بغداد و استان آن زندگی و کار می کنند و البته آنها به سایر شهرها و فرمانداران پخش می شوند و بسیاری از آنها در صنعت ساخت و ساز ما کار می کنند ، زیرا همچنین در مزارع ، مزارع و خانه های تعطیلات. “
[ad_2]