[ad_1]

چالش های امنیتی تونس

پس از آنکه رسانه های لیبی گزارش های بیش از 100 تروریست در پایگاه الوثیه تحت کنترل ترکیه در لیبی و تونس را منتشر کردند که آماده ورود به تونس برای ایجاد ویرانی بودند ، بین مقامات و کارشناسان امنیتی در لیبی و تونس مناقشه ای درگرفت.

بر اساس این گزارشها ، منابع داخلی لیبی پرونده را تایید کرده اند و سندی که توسط اینترپل در تونس صادر شده است وجود تروریست ها را تأیید می کند. "در خانه" در ارتباط با حرکتهای ناپایدار مرز.

با این حال ، خالد مازن وزیر کشور لیبی در نامه ای به رئیس سرویس پلیس جنایی عرب و بین المللی وجود تروریست هایی در الوثیه که قصد ورود به تونس را دارند را تکذیب کرد و تأیید کرد که "در خانه" تحت کنترل.

خلیفه الشیبانی سخنگوی سابق وزارت کشور تونس در اظهارات مطبوعاتی به گفته مازن پاسخ داد. "بی اساس"و او با این جمله برگشت: "من او را به چالش می کشم که از محیط خدمتش فراتر رود"به

ابراهیم الفتوری ، محقق سیاسی به نوبه خود گفت "اسکای نیوز عربستان": "داخلی تونس نباید حضور تروریست ها در الوطیا را تأیید کند ، زیرا غرب لیبی مملو از تروریست است"به

تاکید کرد که "مهمترین اتفاقی که می تواند در حال حاضر بیفتد جلوگیری از انتقال تروریست ها از پایگاه الوطیا به داخل کشور تونس است تا فاجعه ای رخ ندهد و روند سیاسی در آنجا به هم بریزد."به

از سوی دیگر ، پژوهشگر سیاسی فرج زیدان به خبرنگاران گفت که ترکیه عناصر تونسی را به پایگاه الوثیه آورده که تعداد آنها بیش از 2000 نفر است.

وی همچنین به خطبه های جمعه گذشته شیوخ جنبش اخوان النهضه در تونس اشاره کرد و به ملاحظه تصمیمات رئیس جمهور تونس اشاره کرد. "کودتا"به

و آموخت "اسکای نیوز عربستان" این نشان می دهد که یک سیگنال قوی از طرف مرز تونس برای جلوگیری از نفوذ تروریست ها وجود دارد ، در حالی که به سرویس های امنیتی دستور داده شده است که با هر عنصری که از طرف لیبی وارد مرز می شود ، قاطعانه و سریع برخورد کنند.

“>

اسکای نیوز عربستان چندین گزارش منتشر کرد که یک روز پس از اعلام تصمیم رئیس جمهور تونس برای مسدود کردن مجلس نمایندگان تحت کنترل اخوان در 25 ژوئیه در مورد حرکت شبه نظامیان اخوان در غرب لیبی به سمت مرز تونس آغاز شد.

پس از خالد المشری ، رئیس به اصطلاح شورای عالی دولتی ، مرتبط با اخوان در لیبی ، تصمیمات رئیس جمهور تونس را “کودتا” توصیف کرد ، شبه نظامیان در اردوگاه های خود اعلام آمادگی کردند و با اخوان المسلمین در تونس تماس گرفتند ، تا آمادگی تروریست های سوری و تونسی را در تونس آماده کنند.

به گفته وزارت دفاع تونس ، 25 سوری از جمله یک زن روز سه شنبه در تلاش برای عبور از مرز لیبی دستگیر شدند. روز دوشنبه ، 27 متجاوز سوری از جمله چهار زن و 11 کودک دستگیر و تحویل نیروهای امنیتی متخصص شدند.

روزنامه الشروق تونس نیز روز یکشنبه گزارش داد که نیروهای امنیتی نقشه تروریستی برای ترور رئیس جمهور سعید را خنثی کرده اند و گفته می شود تروریست دستگیر شده در اردوگاه های پلیس در لیبی آموزش دیده است.

چالش های امنیتی تونس

پس از آنکه رسانه های لیبی گزارش های بیش از 100 تروریست در پایگاه الوثیه تحت کنترل ترکیه در لیبی و تونس را منتشر کردند که آماده ورود به تونس برای ایجاد ویرانی بودند ، بین مقامات و کارشناسان امنیتی در لیبی و تونس مشاجره ایجاد شد.

بر اساس این گزارشها ، منابع در وزارت کشور لیبی پرونده را تأیید کرده اند و سندی که توسط اینترپل در تونس صادر شده است ، وجود تروریست ها در الوطیه در ارتباط با حرکت ناپایدار مرزها را تأیید می کند.

با این حال ، خالد مازن وزیر کشور لیبی در نامه ای به رئیس سرویس پلیس جنایی عرب و بین المللی حضور تروریست ها در الوطیا که قصد ورود به تونس را دارند تکذیب کرد و تأیید کرد که الوطیا تحت کنترل است.

خلیفه الشیبانی سخنگوی سابق وزارت کشور تونس در بیانیه مطبوعاتی به اظهارات مازن مبنی بر “بی اساس بودن” سخنان وی پاسخ داد و گفت: “من او را به چالش می کشم که از محدوده وزارت خود فراتر رود. “

ابراهیم الفطوری ، محقق سیاسی به نوبه خود به اسکای نیوز عربستان گفت: “وزارت کشور تونس نیازی به تایید حضور تروریست ها در الوطیا ندارد ، زیرا لیبی غربی مملو از تروریست است.”

وی تأکید کرد: “مهمترین اتفاقی که اکنون می تواند رخ دهد جلوگیری از انتقال تروریست ها از پایگاه الوثیه به داخل کشور تونس است تا فاجعه ای رخ ندهد و روند سیاسی در آنجا به هم بریزد”.

از سوی دیگر ، فرج زیدان ، محقق سیاسی به خبرنگاران گفت که ترکیه عناصر تونسی را به پایگاه الوثیه وارد کرده است و در حال حاضر تعداد آنها بیش از 2000 نفر است.

وی همچنین به خطبه های روز جمعه شیوخ جنبش اخوان النهضه در تونس اشاره کرد و اشاره کرد که تصمیمات رئیس جمهور تونس “کودتا” تلقی می شود.

اسکای نیوز عربستان دریافت که هوشیاری زیادی در طرف مرز تونس برای جلوگیری از نفوذ تروریست ها وجود دارد ، در حالی که به سرویس های امنیتی دستور داده شده است که با هر عنصری که قصد عبور از مرز لیبی را دارند قاطعانه و سریع برخورد کنند.



[ad_2]