[ad_1]

عبدالناصر عبدالعظیم ، مدیر مرمت آثار عتیقه و موزه های مصر علیا ، این سایت را تأیید می کند "Sky News Arabia" آنچه در پروژه رامز رخ داد بی سابقه است ، که نشان دهنده تلاش بسیار زیادی است که برای تکمیل آزمایش در 9 ماه و دستیابی به نتایج عالی برای احیای این اثرات انجام شده است.

عبدالعظیم می گوید: "همه به طور فعال و فعال در حال تلاش برای نجات اوضاع منطقه برج حمل هستند ، ما برنامه خود را به رغم شرایط دشواری که در سال 2020 با آن روبرو هستیم موکول نکردیم ، عملکرد در هنگام فوران کرونا و شدت گرما با بالاترین سرعت ادامه یافت در ماه های تابستان در جنوب مصر".

وی توضیح می دهد که اولین جرقه برای راه اندازی این پروژه در هنگام آماده سازی 4 قوچ در اوایل سال جاری برای ارائه آنها در میدان تحریر به عنوان بخشی از برنامه دولت مصر برای توسعه آن و شناسایی نقص در 29 باقی مانده ظاهر شد. مجسمه ها ، که نیاز به یک برنامه اضطراری برای مقابله با تأثیر و مداخله فوری دارد.

وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر دلیل اصلی وضعیت نامناسب قوچ ها را قرار گرفتن در معرض کار مرمت نامناسب با مواد نامناسب مانند سیمان و آجرهای قرمز در دهه 1970 در زمان ایجاد پروژه صدا و نور در معابد کارناک اعلام کرد. منفی مجسمه ها و اجازه می دهد تا آب های زیرزمینی به آنها برسد و ظهور جدایی و کاهش در تعدادی از آنها.

در گذشته ، بحران آب های زیرزمینی آزار کارمندان معابد کارناک را ادامه می داد تا سال 2005 ، زمانی که سیستم آبگیری باستانی 76 میلیون پوندی افتتاح شد ، که به کاهش خطرات مجسمه های قوچ کمک کرد.

مدیر مرمت آثار باستانی و موزه ها در مصر علیا در مورد راز رفتار نادرست قوچ ها در دهه 1970 حدس زد ، زیرا در این دوره هیچ متخصص مرمت آثار باستانی وجود نداشت و با تکیه بر تجربه کارگران ، با اشاره به اینکه اولین گروه دانشکده باستان شناسی گروه مرمت ، در سال 1982 فارغ التحصیل شد.

عبدالعظیم به سایت اضافه می کند "Sky News Arabia": "مواد مرمت نیز خوب نبودند و با ورود مأموریتی از م Getسسه آمریکایی گتی هنگام کار بر روی مقبره نفرتاری در دره کوئینز در سال 1986 ، انواع مدرن در مصر بدست آمدیم و سپس در پروژه های جدید مورد استفاده قرار گرفتند".

زیر آفتاب سوزان ، عملیات به پایان رسید

زیر آفتاب فروزان ، همه بر روی قوچ ها ریختند ، از جمله محمد گاد ، مدیر مرمت معبد کارناک ، تا مراحل مختلف بازگرداندن مجسمه ها را به تصویر اول خود ، با مستند کردن وضعیت آنها از طریق نقاشی و عکاسی ، به پایان برساند ، سپس تمیز کردن مکانیکی با کمک برس نرم ، میکرواسکلپل ، فن هوا و حذف بقایای ترمیم قبلی با مواد شیمیایی و اسکنه های کوچک.

گاد به سایت اضافه شد "Sky News Arabia": "ما 29 قوچ را برچیده و در 3 مرحله مختلف با احتیاط از پایه های قدیمی خود بلند کردیم و انواع جدید را به مواد عایق مجهز کردیم تا آب زیرزمینی به آنها نرسد و برای بار دوم به مجسمه ها آسیب برساند.".

در حین انتقال قوچ در ماه مه گذشته ، تصویری در شبکه های اجتماعی پخش شد که باعث جنجال در مورد نحوه برخورد با مجسمه ها شد.

مدیر مرمت معبد کارناک توضیح می دهد: "ما مراحل بین المللی را دنبال کردیم و از روشهای معمول برای حذف مجسمه ها از پایگاه آنها استفاده کردیم و ممکن است موضوع برای افراد غیر متخصص عجیب باشد.".

شورای عالی آثار باستانی مردان بسیار ماهر را مجبور به انتقال مصنوعات به همراه نیروی کار با تجربه زیاد کرد و این آزمایش با استفاده از جرثقیل پس از سفت کردن قوچ های تا 7 تن ، با برگ های اسفنج و نخ های ابریشمی با دوام انجام شد تا از آسیب دیدن مجسمه ها جلوگیری کند. .

و از کار در طول یک منقل "کووید 19"گاد می گوید: "ما اقدامات احتیاطی را برای مقابله با بیماری همه گیر دنبال کردیم ، کار ادامه یافت ، ماسک صورت زدیم و همیشه از داروهای ضد عفونی کننده استفاده می کردیم.".

سعدی زکی ، رئیس مرمت و بازسازی در منطقه کارناک و مدیر پروژه ، معتقد است که تیم 12 نفره از مرمتگران عملیات نجات کامل قوچ ها را انجام داده اند و تأکید کرد که اگر از آنها مراقبت نشود ، مجسمه ها برای همیشه از بین می روند ، که در واقع این مورد است. در قسمتهای پایین آنها قبل از بهبودی اتفاق افتاده است.

زکی در طی سرگردانی خود در میان قوچها می گوید: "Sky News Arabia": "وقتی منطقه قوچ در زمان تعیین شده و ستایش هایی که از گردشگران دریافت کردیم ، افتخار می کردیم. ما تعجب و شادی را در چهره خارجی ها می بینیم که مجسمه ها را پس از مرمت مشاهده می کنند".

سرپرست بازیابی قوچ اظهار داشت:"برای نگهداری از قوچها ، موانعی را در فاصله یک متری آنها قرار داده ایم تا بازدیدکنندگان از آنها عبور نکنند ، علاوه بر این دستورالعملهای منتشر شده در اطراف کارناک وجود دارد که با اثر ، چه از طریق بالا رفتن ، لمس کردن یا نوشتن ، نامناسب عمل نکنند. تلاش نگهبانان برای محافظت از مجسمه ها".

زکی به سایت ارسال می شود "Sky News Arabia": "ما پروژه قدیمی را علامت گذاری کردیم ، اکنون ماموریت جدیدی برای بازگرداندن قوچ ها در ضلع شمالی معابد در کارناک داریم. ما دستورالعمل هایی برای این امر از شورای عالی آثار باستانی دریافت کرده ایم و به زودی شروع به اجرا خواهیم کرد".

>

طبق بیانیه رسمی وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر ، قوچها در پشت اولین ستون در معبد آمون Ra در معابد کارناک قرار دارند و مربوط به دوران پادشاه رامسس دوم است و در پایان دسامبر گذشته مشخص شد که وضعیت آنها بد است. در معرض ریزش و از دست دادن برخی از قطعات قرار دارد.

عبدالناصر عبدالعظیم ، مدیر مرمت اشیا عتیقه و موزه ها در مصر علیا ، با اشاره به تلاش های بسیار زیادی که برای تکمیل آزمایش در 9 ماه و دستیابی به موفقیت عالی انجام شد ، به Sky News Arabia تأیید کرد که آنچه در پروژه رامس رخ داده بی سابقه است. نتایج برای احیای این آثار تاریخی.

عبدالعظیم می گوید: “همه برای نجات اوضاع یک منطقه سخت و فعالانه تلاش می کنند برج حمل ، ما با وجود شرایط دشواری که در سال 2020 با آن روبرو بودیم ، برنامه خود را به تعویق انداختیم ، عملکرد در بالاترین میزان در طول فوران کرونا و شدت گرما در جنوب مصر در ماههای تابستان ادامه داشت.

وی توضیح می دهد که اولین جرقه برای شروع پروژه در هنگام آماده سازی 4 قوچ در اوایل سال جاری برای ارائه آنها در میدان تحریر به عنوان بخشی از برنامه دولت مصر برای توسعه آن و شناسایی نقص در 29 باقی مانده ظاهر شد. مجسمه ، که نیاز به یک برنامه اضطراری برای مقابله با تأثیر و مداخله فوری دارد.

وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر دلیل اصلی وضعیت نامناسب قوچ ها را قرار گرفتن در معرض کار مرمت نامناسب با مواد نامناسب مانند سیمان و آجرهای قرمز در دهه 1970 در زمان ایجاد پروژه صدا و نور در معابد کارناک اعلام کرد. منفی مجسمه ها و اجازه می دهد آب های زیرزمینی به آنها برسد و ظهور جدایی و زوال در تعدادی از آنها.

در گذشته ، بحران آب های زیرزمینی آزار کارمندان معابد کارناک را ادامه می داد تا سال 2005 ، زمانی که سیستم زهکشی 76 میلیون پوندی راه اندازی شد و به کاهش خطر مجسمه های قوچ کمک کرد.

مدیر مرمت آثار باستانی و موزه ها در مصر علیا در مورد راز کار نادرست قوچ ها در دهه 1970 ، به دلیل کمبود متخصص در مرمت آثار باستانی در این دوره و با تکیه بر تجربه خود کارگران ، حدس زد که اولین گروه دانشکده باستان شناسی ، گروه مرمت ، در سال 1982 فارغ التحصیل شد.

عبدالعظیم به Sky News Arabia اضافه کرد: “مواد مرمت نیز خوب نبود و ما با ورود مأموریت از م Getسسه آمریکایی گتی هنگام کار در مقبره نفرتاری در دره کوئینز در سال 1986 ، انواع مدرن را در مصر دریافت کردیم و سپس از آنها در پروژه های جدید استفاده شد. ” .

زیر آفتاب سوزان ، عملیات به پایان رسید

زیر آفتاب فروزان ، همه بر روی قوچ ها ریختند ، از جمله محمد گاد ، مدیر مرمت معبد کارناک ، تا مراحل مختلف بازگرداندن مجسمه ها را به تصویر اول خود ، با مستند کردن وضعیت آنها از طریق نقاشی و عکاسی ، به پایان برساند ، سپس با استفاده از برس های نرم ، میکرواسکلپل ، دمنده هوا به صورت مکانیکی تمیز کنید و بقایای ترمیم قبلی را با مواد شیمیایی و اسکنه های کوچک بردارید.

جود در اسکای نیوز عربستان افزود: “ما 29 قوچ را جدا کردیم و آنها را در 3 مرحله مختلف با احتیاط از پایه های قدیمی خود جدا کردیم و انواع جدید را به مواد عایق مجهز کردیم تا آب زیرزمینی به آنها نرسد و برای دومین بار به مجسمه ها آسیب برساند.” .

در حملات به حملات در ماه مه گذشته ، تصویری در شبکه های اجتماعی پخش شد که بحث در مورد نحوه برخورد با مجسمه ها را برانگیخت.

مدیر مرمت معبد کارناک موضوع را توضیح داد و گفت: ما مراحل بین المللی را دنبال کردیم و از روشهای معمول برای برداشتن مجسمه ها از پایگاه آنها استفاده کردیم و ممکن است موضوع برای افراد غیر متخصص عجیب باشد.

شورای عالی آثار باستانی مردان بسیار ماهر را مجبور به انتقال مصنوعات به همراه نیروی کار با تجربه زیاد کرد و این آزمایش با استفاده از جرثقیل پس از سفت کردن قوچ های تا 7 تن با ورق های اسفنج و نخ های ابریشمی بادوام برای جلوگیری از آسیب دیدن مجسمه ها انجام شد. .

گاد در مورد کار در هنگام شیوع Covid-19 گفت: “ما اقدامات احتیاطی را برای مقابله با بیماری همه گیر دنبال کردیم. کار تا زمانی که ماسک صورت داشته باشیم و همیشه از داروهای ضد عفونی کننده استفاده کنیم ادامه داشت. متوقف کردن پروژه دشوار بود زیرا احساس کردیم که ما در حال انجام یک مأموریت ملی هستیم. “

سعدی زکی ، رئیس مرمت و بازسازی در منطقه کارناک و مدیر پروژه ، معتقد است که تیم 12 نفره از مرمتگران عملیات نجات کامل قوچ ها را انجام داده اند و تأکید کرده است که در صورت عدم مراقبت از مجسمه ها برای همیشه از بین می رود. در قسمتهای پایین آنها قبل از ترمیم رخ داده است.

زکی در حالی که در میان قوچها سرگردان بود ، به اسکای نیوز عربستان گفت: “ما هنگام افتتاح منطقه رامس در زمان مقرر و ستایش هایی که از گردشگران دریافت کردیم ، احساس غرور کردیم. ما تعجب و خوشحالی را در چهره خارجی ها می بینیم که مجسمه ها را بعد از خود می بینند. بهبود.”

رئیس ترمیم حمله یادآوری می کند: “به منظور حفظ قوچ ها ، موانعی را در فاصله یک متری آنها ایجاد کرده ایم تا بازدیدکنندگان از آنها عبور نکنند ، علاوه بر دستورالعمل های پخش شده در اطراف کارناک ، مبنی بر دفع عتیقه به شیوه نامناسب. چه با بالا رفتن ، لمس کردن یا نوشتن ، و تلاش مأموران امنیتی برای محافظت از مجسمه ها.

زکی به Sky News Arabia ادامه می دهد: “ما پروژه قدیمی را جشن گرفتیم. اکنون ما ماموریت جدیدی برای بازسازی قوچ های ضلع شمالی معابد در کارناک داریم. ما دستورالعمل هایی را برای این کار از شورای عالی آثار باستانی دریافت کرده ایم و به زودی اجرای آن را آغاز خواهیم کرد.”



[ad_2]