در ترازوی علم

دکتر اسماعیل عبدالجلیل ، بنیانگذار بانک ژنتیک گیاهان در مصر ، از طرف خود ، با آشکار کردن جنبه علمی این گیاه نادر ، می گوید که ترافل را با نام های بسیاری می شناسند و آنها را در ماتروه می نامند. "ترافل" یا "ترک خوردن".

عبدالجلیل به سایت افزود "Sky News Arabia"اینکه ترافل نوعی قارچ وحشی است که در مناطق بارانی رشد می کند ، به ویژه همراه با رعد و برق و رعد و برق ، که نشان می دهد بین بارهای الکتریکی ناشی از آن و رشد قارچ ها در خاک شنی با عمق 5 تا 15 سانتی متر ارتباط وجود دارد .

او اضافه می کند: "ترافل مانند غده سیب زمینی رشد می کند و یکی از خوشمزه ترین و گران ترین نوع قارچ به حساب می آید. این ماده با گوشت نرم و شکل کروی و همچنین سیاه و سفید مشخص می شود و اندازه های زیادی دارد".

عبدالجلیل درباره ارزش غذایی ترافل توضیح می دهد و می گوید: "این یک غذای خوشمزه و سرشار از بسیاری از مواد مغذی است ، زیرا حاوی مقدار کمی چربی ، پروتئین ، نشاسته و آب است ، علاوه بر این گروهی از مواد معدنی مانند پتاسیم ، فسفر ، کلسیم و سدیم و گروهی از ویتامین ها مانند ویتامین B و ویتامین C و ازت نیز وجود دارد. ترکیب این قارچ را شبیه ساختار گوشت می کند ، زیرا وقتی پخته می شود طعم آن نزدیک به گوشت بره است".

او ادامه می دهد: "از ترافل در تهیه غذا و سوپ استفاده می شود و خوردن آن به صورت آب پز ترجیح داده می شود ، زیرا خوردن ترافل خام باعث سوiهاضمه می شود. این قارچ نسبت بالایی از پروتئین و بسیاری از مواد مغذی بدن را تأمین می کند".

و بسیاری از کاربران آن به اثربخشی آن در تقویت توانایی های جنسی با خوردن آن به صورت خام تازه اعتقاد دارند ، که توصیه نمی شود. و بهتر است بعد از خشک شدن و آسیاب کردن آن را بخورید. این پودر می شود که برای مدت بیش از سی دقیقه با جوشاندن روی آتش به عنوان یک نوشیدنی استفاده می شود..

مزایای بسیار زیاد

و در مورد فوایدی که بدن انسان از خوردن ترافل بدست می آورد ، بنیانگذار Plant Genebank می گوید که این ماده به تقویت استخوان ها کمک می کند و آنها را از خطر پوکی استخوان یا نازک شدن محافظت می کند و همچنین در تقویت ناخن ها کمک می کند و به درمان شکنندگی آنها کمک می کند. و شکستگی.

این اسفنج همچنین به درمان اختلال بینایی کمک می کند ، بینایی را بهبود می بخشد و به درمان بیماری ها کمک می کند "تراخم" یا تراكومای چشم در مراحل مختلف خود و به دلیل توانایی م itsثر در جلوگیری از تشكیل سلولهایی كه باعث فیبروز می شوند ، بروز فیبروز را در نتیجه عفونت با این بیماری محدود می كند..

عبدالجلیل می افزاید: "هضم را بهبود می بخشد و در معرض اختلالات دستگاه گوارش قرار می گیرد و همچنین توانایی آن را در بدن برای از بین بردن مواد مضر و سموم و کاهش کلسترول بد بدن کاهش می دهد.".

وی سخنان خود را در سایت به پایان می برد "Sky News Arabia" او می گوید: "علاوه بر تمام این فواید عالی ، ترافل همچنین به محافظت از پوست در برابر پیری زودرس و محافظت از بدن در برابر خطر دیابت ، فشار خون بالا و بیماری های قلبی کمک می کند.".

>

شیخ عبدالموتی صنوسی از مردم ماتروح (شمال غربی مصر) از اسکای نیوز عربستان داستان ترافل و روش جمع آوری فرزندان ماترو از صحرا را می گوید. وی می گوید: این گیاه هر ساله در سپتامبر با بارندگی رشد می کند. این ماه خوب است ، ترافل تولید می شود..

سفر با گرفتن مجوز از مرزبانان مصری آغاز می شود. جایی که یک اردوگاه صحرایی به مدت سه روز برگزار می شود تا یک سفر جستجو در نزدیکی مرز لیبی آغاز شود.

به گفته سانوسی ، هدف از این تحقیق بدست آوردن دو نوع ترافل است که یکی قرمز و دیگری سفید است و آنها آن را “ماست” می نامند.

این مرد توضیح می دهد كه هیچ كسی نمی تواند ترافل بكارد زیرا به “دانه های” او نرسیده است ، بنابراین تنها چیزی كه در مورد او می دانند این است كه او را با تدابیر و عنایت الهی به صحرا آورده اند و برای چیدن او آمده اند. در ماه های ژانویه و فوریه هر سال..

سنوسی خاطرنشان کرد: قیمت این گیاه متفاوت است و به ازای هر کیلوگرم 400 پوند (25 دلار) می رسد و مردم خلیج فارس آن را بسیار خریداری می کنند و گاهی اوقات می توانند هزینه بیشتری برای آن بپردازند..

از جمله مزایای رایج ترافل این است که طبق حدیث سنوسی علاوه بر برخی اهداف پزشکی برای درمان عفونت چشم بعد از استخراج آب داخل آن در معرض آتش سوزی ، به عنوان مقوی جنسی مورد استفاده قرار می گیرد..

در ترازوی علم

دکتر اسماعیل عبدالجلیل ، بنیانگذار بانک ژنتیک گیاهان در مصر ، از طرف خود ، با آشکار کردن جنبه علمی این گیاه نادر ، می گوید که ترافل را با نام های بسیاری می شناسند و در ماتروح به آنها “ترافل” یا “فقاa” می گویند. ..

عبدالجلیل به Sky News Arabia افزود که ترافل نوعی قارچ وحشی است که در مناطق بارانی رشد می کند ، به ویژه همراه با رعد و برق و رعد و برق ، که نشان می دهد بین بارهای الکتریکی ناشی از آن و رشد قارچ ها ارتباط وجود دارد. خاک شنی با عمق 5 تا 5 15 سانتی متر.

وی افزود: قارچ ترافل مانند غده های سیب زمینی رشد می کند و یکی از خوشمزه ترین و گران ترین انواع قارچ ها به حساب می آید و از ویژگی های آن گوشت نرم و شکل کروی است همچنین در رنگ های سیاه و سفید یافت می شود و اندازه های زیادی دارد. “

عبدالجلیل درباره ارزش غذایی ترافل توضیح داد و گفت: این ماده غذایی خوشمزه و سرشار از بسیاری از مواد مغذی است زیرا علاوه بر گروهی از مواد معدنی مانند پتاسیم ، فسفر ، کلسیم و سدیم حاوی چربی ، پروتئین ، نشاسته و آب بسیار کمی است. و گروهی از ویتامین ها مانند ویتامین B و ویتامین C. و درصدی ازت ، که ترکیب این قارچ را به گوشت شبیه می کند و طعم آن به گوشت بره در پخت و پز شبیه است..

وی ادامه می دهد: ترافل در تهیه غذا و سوپ نقش دارد و ترجیح آن است که به صورت پخته مصرف شود ، زیرا خام خوردن از آن باعث سوtion هاضمه می شود. این قارچ نسبت بالایی از پروتئین و بسیاری از مواد مغذی بدن را تأمین می کند..

و بسیاری از مصرف کنندگان به اثربخشی آن در تقویت توانایی های جنسی با خوردن آن به صورت خام تازه اعتقاد دارند ، که توصیه نمی شود. و بهتر است بعد از خشک شدن و آسیاب کردن آن را بخورید. با جوشاندن روی آتش برای مدت زمان بیش از سی دقیقه به پودری تبدیل شوید.

بسیاری از مزایا

در مورد فوایدی که ترافل بر بدن انسان می خورد ، بنیانگذار Plant Genebank می گوید که این ماده به تقویت استخوان ها کمک می کند و آنها را در برابر خطر پوکی استخوان یا نازک شدن محافظت می کند ، همچنین در تقویت ناخن ها موثر است و به بهبودی کمک می کند. آنها از شکاف انتهایی و شکستگی.

این قارچ همچنین به درمان اختلال بینایی کمک می کند و بینایی را بهبود می بخشد و در مراحل مختلف خود به درمان “تراکوم” یا تراکوم چشم کمک می کند و به دلیل توانایی موثر در جلوگیری از تشکیل سلولهایی که باعث فیبروز می شوند..

عبدالجلیل افزود: این فرآیند هضم را بهبود می بخشد و در معرض اختلالات دستگاه گوارش قرار می گیرد ، علاوه بر این که می تواند بدن را از مواد مضر و سموم پاک کند و سطح کلسترول بد بدن را کاهش دهد.

وی به Sky News Arabia گفت: “علاوه بر همه این مزایای بزرگ ، ترافل همچنین به محافظت از پوست در برابر علائم اولیه پیری و محافظت از بدن در برابر خطر دیابت ، فشار خون بالا و بیماری های قلبی کمک می کند.”