[ad_1]

بدون گلوتن

رژیم بدون گلوتن یکی از محبوب ترین رژیم های غذایی در سراسر جهان است.

افرادی که از اختلالات گوارشی یا حساسیت به گلوتن رنج می برند ممکن است هنگام خوردن غذاهای حاوی این ترکیب احساس ناراحتی کنند.

و اگر رژیم بدون گلوتن دارید ، باید به سیب زمینی اضافه کنید ، زیرا به طور طبیعی فاقد گلوتن است ، به این معنی که علائم هضم منفی مانند اسهال یا یبوست ایجاد نمی کند.

احساس سیری را فراهم می کند

سیب زمینی علاوه بر فواید تغذیه ای ، احساس سیری و سیری ایجاد می کند ، که باعث می شود برای کسانی که از رژیم غذایی برای کاهش وزن یا کنترل استفاده می کنند مفید باشد ، زیرا گرسنگی را کاهش می دهد.

طبق مطالعات ، سیب زمینی حاوی پروتئین است "پی 2"که هورمونی ترشح می کند "کولسیستوکینین" تقویت کننده سیری و تحریک چربی سوزی.

>

علاوه بر محبوبیت ، سیب زمینی علاوه بر محبوبیت ، مزایای بسیاری دارد که آن را به غذایی سالم و مفید تبدیل می کند ، طبق وب سایت Healthline ، متخصص اخبار علمی و پزشکی:

سرشار از مواد مغذی مهم

سیب زمینی منبع بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مانند پتاسیم ، منگنز ، منیزیم ، ویتامین C ، فیبر و پروتئین است.

پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه می کنند با اتخاذ روش های جایگزین سرخ کردن ، کالری سیب زمینی را کاهش دهند.

آنتی اکسیدان ها

سیب زمینی سرشار از ترکیباتی مانند “فلاونوئیدها” ، “کاروتنوئیدها” و “اسیدهای فنلی” است که به عنوان آنتی اکسیدان در بدن عمل می کنند ، مولکول های مضر معروف به “رادیکال های آزاد” را خنثی می کنند ، که منجر به “استرس اکسیداتیو” می شود ، یعنی عدم تعادل بین سیستماتیک تظاهرات گونه اکسیژن رسانی واکنشی و توانایی سیستم زنده برای سم زدایی آسان واکنش میانی یا ترمیم آسیب ناشی از آن.

و هنگامی که “رادیکال های آزاد” جمع می شوند ، می توانند خطر بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی ، دیابت و سرطان را افزایش دهند.

به گفته متخصصان تغذیه ، سیب زمینی بنفش تقریباً سه تا چهار برابر آنتی اکسیدان موجود در سیب زمینی سفید دارد.

کنترل قند را بهبود ببخشید

سیب زمینی حاوی نوع خاصی از نشاسته است که به عنوان نشاسته مقاوم شناخته می شود و با رسیدن به روده بزرگ به بدن جذب نمی شود و به منبع غذایی برای باکتری های مفید روده تبدیل می شود.

مطالعات نشاسته مداوم را به چندین فواید سلامتی از جمله کاهش مقاومت به انسولین مرتبط می کند که به نوبه خود کنترل قند خون را بهبود می بخشد.

بدون گلوتن

رژیم بدون گلوتن یکی از محبوب ترین رژیم های غذایی در سراسر جهان است.

افرادی که از اختلالات گوارشی یا حساسیت به گلوتن رنج می برند ممکن است هنگام خوردن غذاهای حاوی این ترکیب احساس ناراحتی کنند.

و اگر رژیم بدون گلوتن دارید ، باید به سیب زمینی اضافه کنید ، زیرا به طور طبیعی فاقد گلوتن است ، به این معنی که علائم هضم منفی مانند اسهال یا یبوست ایجاد نمی کند.

احساس سیری را ساطع می کند

سیب زمینی علاوه بر مزایای تغذیه ای ، احساس سیری و سیری ایجاد می کند ، که باعث می شود برای کسانی که از رژیم غذایی برای کاهش وزن یا کنترل استفاده می کنند مفید باشد ، زیرا گرسنگی را کاهش می دهد.

طبق مطالعات ، سیب زمینی حاوی پروتئین “PI2” است که هورمون “کوله سیستوکینین” را ترشح می کند و باعث احساس سیری و تحریک چربی سوزی می شود.



[ad_2]